The Happy Yogi TV

Online Yoga en Mindfulness waar en wanneer jij het wil
Schrijf nu in
I

+150 yoga lessen van 10 min tot 60 min.

Vanaf nu bepaal jij je yoga lesrooster ! Een Yoga Netflix met méér dan 150 lessen. Ook voor beginners. Heb je even geen tijd voor een les van 60 min? Kies er dan lekker eentje uit van 15 min.

Een ervaren & gecertificeerde lesgeefster

Ontdek wat yoga écht voor je kan betekenen met tips, techniek en insight van een ervaren lesgeefster.
Ontdek hoe je je yoga practice kan aanpassen aan je eigen unieke lichaam.

Onbeperkte toegang

Je kan alle lessen zo vaak meedoen als je wil. Iets niet duidelijk ? Druk even op pauze of herbekijk het nog eens op je eigen tempo.

Facebook Community "The Happy Yogi's"

Gelijkgezinden die elkaar helpen en ondersteunen. Waar we elkaar helpen gemotiveerd en enthousiast te blijven. Neem alvast een kijkje

the Happy Yogi TV

Jouw 'Yoga Netflix'

Yoga 24/7, waar én wanneer jij wil !

Kies de les of die past bij :

  • je agenda
  • je stemming
  • waar je lichaam op dat moment nood aan heeft

Practice op je eigen tempo en binnen je eigen grenzen, of ga eens uit je comfortzone en probeer eens een andere yoga vorm.

Je kan kiezen voor een flexibel maandabonnement of een voordelig jaarabonnement.

The Happy Yogi TV

Word nu lid

Word lid, kies je abonnement en start meteen met The Happy Yogi TV!

Je betaalt online en krijgt daarna onmiddellijk toegang tot The Happy Yogi TV.

Je hangt nergens aan vast, je kan je abonnement op ieder moment zelf opzeggen in je account (zie algemene voorwaarden).

Ontdek The Happy Yogi TV

Blader door de lessen en ontdek.

FAQ

Hoelang heb ik toegang tot de lessen van de Online Yoga Academy?

Hoe klinkt ‘ voor altijd ‘ je in de oren ? Zodra je je abonnement van keuze hebt aangekocht, heb je onmiddellijk en onbeperkt toegang tot de lessen. Zolang jij wil en op je apparaat naar keuze (  smartphone, tablet of laptop ). Wanneer je je abonnement opzegt, heb je geen toegang meer tot de lessen.

Ik ben niet zo technisch aangelegd...

No worries ! Ik ook niet, het online gedeelte is dus allemaal zo eenvoudig mogelijk gehouden. Geen ingewikkelde apps. Om in te loggen gebruik je steeds hetzelfde emailadres als bij aanmelding en je gekozen wachtwoord.

Is de cursus en video's op alle apparaten te bekijken ?

Alle video’s in de cursus en ook de livestreams zijn te bekijken op laptop, smartphone en tablet.

Wat als ik mijn abonnement wil opzeggen ?
We willen natuurlijk niet dat je ontevreden bent, hoe jammer we het ook vinden als je gaat. Je kan altijd én op ieder moment zelf kiezen om je abonnement stop te zetten in je account. No questions, no judgements !
Dit kan je in je account onder ‘memberships’ doen. Je kan ook steeds op ieder moment weer opnieuw aansluiten.
Heb ik onmiddellijk toegang tot de Yoga lessen in de online yoga academy ?

Ja ! Zodra je je aanmeld voor de Start to Yoga heb je gratis toegang tot de Online Yoga Academy. Op die manier kan je, zo vaak als je wil, al wat verkennen en experimenteren voor aanvang van de cursus. Je gratis toegang loopt tot de laatste live les van de Start to Yoga.

Wanneer start of eindigt een les ?

De yoga les start nu en eindigt nooit ! Je kan alle online lessen gewoon op je eigen tempo doen – jij beslist helemaal zelf wanneer je les start en eindigt.

Wat doe ik als ik problemen heb met mijn account ?
Als je technische problemen hebt en er zelf niet uitkomt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via vanessa@thehappyyogi.be

Welke Yoga vormen ?

Ashtanga Yoga

Ashtanga Yoga is een vrij pittige vorm van yoga. Er wordt gewerkt met vaste series, waarin de houdingen in mekaar overvloeien zoals in een dans., en dit op het ritme van je ademhaling.
‘ Meditation in motion ‘ . Voor Ashtanga Yoga is een goede basis enorm aan te raden, dus kijkwanneer je past begint kijk je hiervoor best naar de beginnerslessen.

Soft & Strong

Deze vorm valt voor de meeste mensen onder ‘ gewone’ yoga. Er is een combinatie van flexibiliteit en kracht, en het tempo is heel aangenaam. Ideaal als je niet te rustig én niet te actief wil. Iedere les wordt op een ander aspect gefocust, wat voor afwisseling zorgt.

Soft & Strong is ook toegankelijk voor nieuwe yogi’s.

Deze les wordt ook weleens Yin Yang of Gentle Flow genoemd

Yoga Foundations

TAKE YOUR PRACTICE TO THE NEXT LEVEL !

Een les met telkens een andere focus of aandachtspunt.
Je basis versterken, je techniek verbeteren, en leren je lichaam voelen en scannen tijdens het uitvoeren van de houdingen.
Zie de Yoga Foundations als een toolbox om te werken aan flexibiliteit en kracht, terwijl we ons focussen op specifieke houdingen, specifieke lichaamsdelen en bewegingen.

Yin - Restorative Yoga

Yin Yoga en Restorative Yoga worden weleens gecombineerd.Het is een rustige en ontspannende yogavorm, waarbij we vooral gebruik maken van zittende en liggende houdingen. De nadruk ligt op lange passieve stretchen en werkt heel helend. Er wordt gebruikt gemaakt van aangename hulpmiddelen zoals dekentjes, kussens,…Het doel is herstel en diepe ontspanning vinden. Deze yoga is voor iedereen toegankelijk.

Meditaties en Yoga Nidra

Meditaties voor meer rust en stilte in je hoofd.

Yoga Lifestyle

Leuke video’s waarin ik het heb over yoga philosophy, hoe yoga je kan helpen in je dagdagelijkse leven, receptjes, yoga babbeltjes en veel meer !

Studio adres

Nieuwstadpoort 58
3960 Bree (Belgium)

Follow The Happy Yogi