Mijn verhaal

Yoga is niet iets wat ik doe,

het is wie ik ben en hoe ik leef.

Toen ik begon te zoeken naar yoga zat in een moeilijke periode, had last van stress en ik was best wel licht geraakt en prikkelbaar.

Ik had weinig energie, nergens zin in, sliep slecht en was mijn zelfvertrouwen en enthousiasme kwijtgeraakt. Hier en daar had ik wat pijntjes in mijn lichaam, ik zat gewoon niet echt goed in mijn vel.

” Yoga is zweverig en alleen voor mensen die lenig zijn “
Haha, tot na die eerste yoga les dacht ik precies hetzelfde !

Mijn allereerste yoga les volgde ik in de Kim Clijsters Sports & Health Club. Inderdaad, in het gebouw waar ik nu mijn eigen yoga studiootje heb. Daar waar het allemaal begon!

Hoewel het een moelijke eerste les was,(  ik had géén basis, had sinds het middelbaar geen sport meer gedaan en volgde maar mee met de rest ) , was er toch iets veranderd. Na die eerste les voelde ik mij voor de eerste keer in een zéér lange tijd, écht goed. Alsof er een last van me was afgevallen.

Ik begon meer en meer lessen te volgen, en langzaam maar zeker kwam mijn energie en zelfvertrouwen terug. Ik zat weer beter in mijn vel, voelde me weer fit en had weer zin om dingen te ondernemen. Ik kon weer genieten.

YOGA OP EN NAAST DE MAT

Life is life, er zijn altijd battles & struggles. Maar dankzij yoga heb ik nu wel de tools om steviger in het leven te staan, om ervoor te zorgen dat ik niet verdrink of wordt meegenomen in minder leuke uitdagingen die het leven ons soms biedt. Yoga leert me iedere dag bewustere en betere keuzes te maken. Yoga geeft me het gevoel écht te leven, in plaats van op automatische piloot.

YOGA IS EEN LEVENSSTIJL

Snel ontdekte ik dus dat yoga heel goed voor me was. Ik begon met te verdiepen en zag dat yoga echt wel voor iedereen een meerwaarde kan zijn.

En net vanuit die ervaring, is The Happy Yogi gegroeid. Door een Yogi, voor Yogi’s. Ik weet zeker dat ik jou én vele anderen enorm kan helpen.

Het is mijn passie om zoveel mogelijk mensen te inspireren om op de yoga mat te stappen.

Ik geef les vanuit mijn eigen dagelijkse ervaring op en naast de mat. Dat maakt dit ik begrijp waar je tegenaan kan lopen op je mat, en hoe uniek die connectie body- breath & mind is.

Over de jaren heb ik ontzettend veel opleidingen gevolgd bij inspirerende en bekende experts in hun specialisatie zoals Kino MacGregor, Tim Feldmann, Sharath Jois, Manju Jois, Edwin Bryant,..

Met speciale dank aan mijn mentor Tim Feldmann voor zijn geduld, zijn ongegronde kennis en zijn guidance op en naast de mat.

The Happy Yogi is 500H Yoga Alliance gecertificeerd.

 

The Happy Yogi Community

The Happy Yogi Community is your yoga home, a space for you to practice, heal and open your heart.

Everybody is welcome. It doesn’t matter who you are, what shape you can make with your body,how much money you make, how old you are, which religion you’re in..

The Happy Yogi Family is a safe place to cry and to laugh, to feel supported by like minded people and make friends for life. A place where you can just be YOU, without faking or wearing masks.

We love you just the way you are ! 

Studio adres

Nieuwstadpoort 58
3960 Bree (Belgium)

Follow The Happy Yogi